Touring

7000-sarjan Yamahan 1049cc 4-tahti moottori pyöräyttää 130 hevosvoimaa telamatolle, joten ajaminen on haastavammassakin maastossa helppoa ja mukavaa.

Panterassa oleva X-TRA-ACTION-telasto taittoperällä mahdollistaa takana olevien jousien saumattoman liikkeen ylös-sekä alas kun ajat karkeammalla lumella. Peruuttaessa telasto käännetään vivusta asentoon, jossa se ei lukitu, jolloin kelkka kulkee jouhevasti maastosta riippumatta.

ProTour-runko takaa, että kuljettaja sekä matkustaja pääsevät nauttimaan neutraalista ja ergonomisesta ajoasennosta, joka tekee pitkästäkin matkanteosta mukavan ja viihtyisän.

Vakiovarusteista löytyy sähkökäynnistys, korkea tuulilasi, peilit, Deluxe digitaalinen mittaristo, käden- ja peukalonlämmittimet, matkustajan käden lämmittimet, Sport-etupuskuri, matkustajan istuin, irrotettavat- ja lukittavat takasivulaukut, varahihnanpidike, moottorin lämmitin.

Malleista löytyy 3-nopeuksinen vaihteisto, jossa on kolme eri nopeutta; hidas-super hidas-nopea. Super hidas – vedettäessä todella raskaita kuormia ja syvälumiseen maastoon alle 32 km/h nopeudella. Hidas – vedettäessä kevyempiä kuormia reitillä ja sen ulkopuolella 32-65 km/h nopeudella. Nopea- suuremmat nopeudet, hiljainen sekä polttoainetta säästeliäin vaihtoehto.

2020 mallisto

2019 - 2017 mallisto