Esittelyssä uusi Textron Off Road Prowler™ Pro
4. kesäkuuta 2018

AUGUSTA, Georgia — Textron Specialized Vehicles Inc., joka on Textron Inc. (NYSE: TXT) -konsernin yhtiö, jatkaa off-road-ajoneuvomallistonsa laajentamista esittelemällä upouuden ja kokonaan työkäyttöön tarkoitetun Textron Off Road Prowler Pro SSV-ajoneuvon. Minnesotan Thief River Fallsissa valmistettu Prowler Pro tarjoaa hiljaista bensiinikäyttöistä tehoa sekä vaativimpien töiden ja äärimmäisimpien metsästysten edellyttämää suorituskykyä ja luotettavuutta. 

”Keskityimme ajokokemukseen suunnitellessamme uutta Prowler Pro -mallia”, Textron Specialized Vehiclesin varatoimitusjohtaja John Collins sanoi. ”Prowler Pro on vaikuttava työkumppani mille tahansa maatilalle, työmaalle tai metsästysretkelle.”

Maanviljelijät ja metsästäjät arvostavat hiljaista ajoneuvoa viljelyspeltojen läpi kulkemisessa tai metsästyksessä. Prowler Pron ytimessä on 50-hevosvoimainen hiirenhiljaisesti toimiva 812-kuutioinen EFI-moottori, jossa on riittävästi tehoa luotettavaksi työkumppaniksi tai suurriistan kuljetukseen. Tehokasta ja hiljaista moottoria täydentävät värähtelyä vähentävät moottorin kumityynyt, jotka vaimentavat tärinän, jotta ajoneuvo on hiljaisella tavalla tehokas ja suorituskykyinen. Prowler Prossa on myös säädetty pakoputki, jossa on kumityynykiinnitys ja äänenvaimennin vähentämässä pakojärjestelmän aiheuttamaa melua. 

Sen lisäksi, että Prowler Pro on hiljainen, se on myös mukava käyttää vaativien tehtävien ja pitkien päivien aikana. For a comfortable ride, the vehicle has 10 inches of front and 9,5 inches of rear suspension travel, with 10,75 inches of ground clearance and 26-inch Pro Terrain tires to tackle rutted farm fields or the toughest hunting trail. Sen 2 000 naulan hinauskapasiteetti, 1 500 naulan hyötykuorma ja 1 000 naulan kuljetuslaatikkokapasiteetti mahdollistaa välineiden ja riistan hinaamisen tai kuljetuksen helposti. Ohjaamon mukavuuden takaa kolmenistuttava istuin, joka sopii täydellisesti työhön, sekä säädettävä ohjauspyörä ja sen takana oleva helppokäyttöinen vaihdevipu. Sen nopeudenrajoittimen ansiosta käyttäjä voi asettaa enimmäisnopeuden, jolla voidaan varmistaa kuljettajat ajamaan ajoneuvoa sopivalla nopeudella. 

Sekä metsästyksessä että maanviljelyssä säilytystila on tärkeää, ja Prowler Pro tarjoaa yhteensä 17,95 kuutiojalkaa säilytystilaa. Ajoneuvossa on myös kuljetuslaatikko, jossa on 14,72 kuutiojalkaa tilaa varusteille tai saaliille. Ajoneuvon modulaarinen ohjaamorakenne mahdollistaa matkustajien istuinten irrottamisen ja säilyttämisen kuljettajan istuimen takana, jotta suurikokoisille esineille vapautuu lisätilaa. Istuimen takana oleva säilytystila mahdollistaa lisätilaa nopeasti tarvittaville varusteille, ja käsineiden, työkalujen ja suojalasien kaltaisia pieniä esineitä voidaan säilyttää tilavassa hansikaslokerossa. 

Luotettavuus ja käytettävyys ovat välttämättömiä maastossa ja metsästäessä, ja Prowler Pro on kehitetty kestäväksi ja helposti huollettavaksi työkumppaniksi. Textron Specialized Vehicles testasi Prowler Prota aggressiivisesti yli 1 000 tunnin ajan. Tuloksena saadaan luotettavaksi todettu työkäyttöön tarkoitettu SSV-ajoneuvo, joka kestää vaativimmatkin tehtävät ja olosuhteet. Huollon helpottamiseksi Prowler Pro on varustettu ilman työkaluja käytettävissä olevilla huolto-osilla, joita voidaan käsitellä helppokäyttöisten paneelien kautta, jotta ajoneuvolla voidaan viettää enemmän aikaa maastossa tai metsästysretkellä. 

Monipuolisuuden maksimoimiseksi Prowler Pro voidaan varustaa yli 50 mukautetulla helposti asennettavalla lisävarusteella, kuten kuorma-automallisella ohjaamolla, lämmityssarjalla, kehosuojalla, auralla, kiväärikoteloilla ja valaisimilla. Lisävarustepaketteihin kuuluvat ”Geared-Up,” ”Expedition” ja ”Decked-Out”, joissa on erilaisia katto-, tuulilasi-, suoja-, valaisin- ja ohjaamovarustevaihtoehtoja.

Prowler Pro saatavana yhdessä perusmallivärissä, Marsh Green, hintaan 11 399 Yhdysvaltain dollaria (14 199 Kanadan dollaria). Dynamic Charcoal and Fire Red XT models include electronic power steering and 26-inch Pro Terrain tires on machined aluminum wheels for $12 999 (CA$16,199.) Kaikki ajoneuvot myydään vuoden takuulla ja ovat nyt saatavilla jälleenmyyjiltä. Saat lisätietoja Textron Off Road -jälleenmyyjältä menemällä osoitteeseen TextronOffRoad.com tai lähettämällä viestin Textron Off Roadin Facebook-, Twitter-, YouTube- tai Instagram-tilien kautta.

YHTEYSTIEDOT:

Brandon Haddock Director, Communications 706.722.5931

bhaddock@textron.com

TIETOJA TEXTRON OFF ROAD -TUOTTEISTA

Textron Off Road -tuotteiden monipuoliseen mallistoon kuuluu polttoaine- ja sähkökäyttöisiä maastoajoneuvoja erilaisiin työ- ja vapaa-ajan käyttötarkoituksiin. Näitä ovat esimerkiksi SSV-ajoneuvojen mallistot Prowler™, Stampede™, Havoc™ ja Wildcat™ sekä Alterra™-ATV-mönkijät. Textron Off Road on Textron Specialized Vehicles Inc:n, Textron Inc. (NYSE: TXT) -yhtiön omistama tuotemerkki.

TIETOJA TEXTRON SPECIALIZED VEHICLES INC:STÄ

Textron Specialized Vehicles Inc. maailman johtava golfautojen, hyötykäyttöön tarkoitettujen ja henkilökohtaisten kuljetusajoneuvojen, moottorikelkkojen, SSV-ajoneuvojen, maastoajoneuvojen, ammattilaisten nurmenhoitovälineistön ja lentokenttien maatukilaitteiden valmistaja. Textron Specialized Vehiclesin tuotteita markkinoidaan seuraavien tuotemerkkien alla: E-Z-GO®, Cushman®, Arctic Cat®, Textron Off Road, Jacobsen®, Dixie Chopper®, Ransomes®, TUG™, Douglas™, Premier™ ja Safeaero™. Sen ajoneuvoja käytetään golfkentiltä tehtaisiin, lentokentistä asuinalueisiin ja teemapuistoista metsästysalueisiin.

TIETOJA TEXTRON INC. -YHTIÖSTÄ

Textron Inc. on monialayhtiö, joka hyödyntää maailmanlaajuisia lentokone-, puolustus-, teollisuus- ja rahoitusalan yrityksiään tarjotakseen asiakkaille innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita. Textron tunnetaan maailmanlaajuisesti vahvoista brändeistään, kuten Bell, Cessna, Beechcraft, Hawker, Jacobsen, Kautex, Lycoming, E-Z-GO, Greenlee, Textron Off Road, Arctic Cat, Textron Systems ja TRU Simulation + Training. Saat lisätietoja käymällä osoitteessa: www.textron.com.

 

Joissakin tämän lehdistöjulkaisun lausunnoissa voidaan kuvailla strategioita, tavoitteita, näkymiä tai muita ei-historiallisia aiheita; näissä tulevaisuuteen suuntautuvissa lausunnoissa tarkastellaan asioita vain niiden antamishetken mukaisesti, emmekä ota mitään vastuuta niiden päivittämisestä. Tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuudet ja muut tekijät voivat aiheuttaa sen, että todelliset tulokset eroavat merkittävästi sellaisissa tulevaisuuteen suuntautuvissa lausunnoissa ilmaistuista tai niihin sisältyvistä tuloksista.