ATV & SXS Illustrated -lehti nimesi Wildcat XX 2018 -mallin vuoden SSV-ajoneuvoksi
29. lokakuuta 2018
Lue artikkeli kokonaan

”Nopeus vaatii hyvää jousitusta ja käsittelyä eikä ole hevosvoimien välistä taistelua. Vuoden SSV-ajoneuvon palkinnon voitto kertoo ajoneuvon toiminnasta kokonaisuutena. Textron Wildcat XX on ylivertainen molemmilla osa-alueilla.

Missä tahansa mallissa ratkaisevia ovat yhteiskohdat, ja pidämme suuresti Wildcat XX:n suunnitteluinnovaatioista. Tärkeimmät ominaisuudet ovat: 

  • Modulaarinen kori, joka on valmistettu erittäin kestävästä seosteräksestä. Se on lujatekoinen, kevyt ja erittäin kestävä. Etu-, taka- keskiosat kiinnittyvät yhteen, minkä ansiosta voit korjata minkä tahansa vian. Täysimittaiset pohjapanssarit suojaavat runkoa erinomaisesti alhaalta päin.
  • Turvakehikon lisäjäykennystangot lisäävät lujuutta ja turvallisuutta. Se valmistetaan jo tehtaalla samalla tavalla kuin jälkimarkkinoiden kilpailukehikko.
  • Matala painopiste tekee ajoneuvosta erittäin vakaan
  • Ainutlaatuinen riippuva moottori – moottori riippuu suurista tärinää vaimentavista kiinnitteistä. Jos runkoon osuu jotain, iskun voima ei välity moottoriin eikä voimansiirtokoneistoon.  MAHTAVA OMINAISUUS!
  • Ainutlaatuinen etujousituksen olka-akseli eroaa täysin perinteisistä olka-akseleista ja mahdollistaa yli 18 tuuman liikealan etu- takarenkaalle sekä 14 tuuman maavaran. Johtavat raidetangot lisäävät lujuutta. 
  • Kaikki osat on kiinnitetty pultein kaksoisleikattuihin kiinnikkeisiin ylivertaisen kestävyyden saavuttamiseksi.  Takajousituksen varsissa on jäykistyskaaret vahvistamassa lujuutta ja vähentämässä joustavuutta. 
  • Takalava on laajennettu esteettömän näkyvyyden mahdollistamiseksi, ja se voidaan irrottaa ilman työkaluja, mikä mahdollistaa helpon pääsyn moottoriin.”

– ATV & SxS Illustrated